ΔΩΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ (ΙΣΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.Τ.Ν.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους του νησιού μας ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) θα προχωρήσει σε δωρεά προς το Νοσοκομείο για την αγορά δεκαπέντε (15) μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, καθώς και λοιπού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την ανανέωση και ενίσχυση όλου του εξοπλισμού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Θεωρούμε ότι η  δωρεά αυτή, σε συνδυασμό με τις ενέργειες αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, και την ευόδωση της προκήρυξης για την πρόσληψη νέου Νεφρολόγου ιατρού, θα δώσουν μια νέα προοπτική σε βάθος χρόνου για τη λειτουργία της Μονάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), για την ευαισθησία του και την άμεση ανταπόκρισή του αναφορικά με την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του ακριτικού μας νησιού.  Η αξία της δωρεάς αυτής είναι πολύ μεγάλη για όλους τους κατοίκους του νησιού μας και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας, η ζωή των οποίων εξαρτάται από τα μηχανήματα αυτά.

Για τη διαχρονική τους στήριξη στο Νοσοκομείο μας, ευχαριστούμε επίσης τους κ. Αντώνη Διαματάρη, κ.  Νικόλαο Πυρομάγλου και τον Δ/ντη Νεφρολογίας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας κ. Στρατάκη Σταύρο.

 

Leave a reply