ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι δύο (2) νέες Εμβολιαστικές Γραμμές θα λειτουργήσουν από 5 Μαΐου 2021 στο Νοσοκομείο μας. Αυτές θα είναι:

  1. Η δεύτερη Εμβολιαστική Γραμμή με εμβόλια της Pfizer, η οποία θα λειτουργήσει πλησίον της ήδη υπάρχουσας (1η Εμβολιαστική Γραμμή), στο χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου. Η προσέλευση θα γίνεται από τη νέα είσοδο.

Εφιστάται η προσοχή στους συμπολίτες μας για την ακριβή τήρηση των οδηγιών του προσωπικού του νοσοκομείου για την αποφυγή συνωστισμών.

Η πλατφόρμα των ραντεβού είναι ήδη ενεργοποιημένη.

  1. Η τρίτη Εμβολιαστική Γραμμή με εμβόλια της Johnson & Johnson θα λειτουργήσει στο χώρο του Παλαιού Θυρωρείου του Νοσοκομείου (χώρος όπου πραγματοποιούνταν τα Rapid Tests). Η προσέλευση θα γίνεται από τη Παλαιά Είσοδο.

Η πλατφόρμα των ραντεβού αναμένεται να ενεργοποιηθεί σύντομα.

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι προσέρχονται στο Νοσοκομείο, είτε για εμβολιασμούς, είτε για λόγους υγείας, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του προσωπικού του νοσοκομείου, να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να δείχνουν κατανόηση διότι την παρούσα χρονική περίοδο έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος υποχρεώσεων στο Νοσοκομείο μας, σε πολλούς τομείς, και καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια απ όλο το προσωπικό για να ανταπεξέλθει.

 

Leave a reply